Eco-Coach

ECO-Coach paardensport is voor alle disciplines in de hippische sport van recreant tot topsporter en van jong tot oud . De specifieke ECO-Coach trainingen voor paardensporters is voor een betere fysieke en mentale basis van de ruiter. Het helpt je als ruiter om een optimale interactie met je paard te krijgen waardoor de prestaties zullen verbeteren.

Om een paard optimaal te kunnen laten presteren is het van belang om als ruiter een goede controle te hebben over je eigen lichaam. Hierdoor kun je beter communiceren met je paard wat zorgt voor een mooie harmonie tussen jullie beide.

Bij de ECO-Coach voor de paardensport trainingen ga je met praktische oefeningen aan de slag voor een betere balans, ademhaling, coördinatie, lenigheid, focus, houding, inwerking, weerbaarheid en reactievermogen. Ook leer je tijdens de  training beter omgaan met stress/spanning, positief denken, doelen stellen, focussen en visualiseren.

Door de fysieke en mentale oefeningen van ECO-Coach word je een stabiele ontspannen ruiter die kan inspelen op verwachte en onverwachte reacties van het paard. Je gaat tijdens de trainingen actief aan de slag met je eigen verbeterpunten.

Ook bieden wij de mogelijkheid om trainingen te paard te volgen. Hierbij ga je direct aan de slag met je fysieke en mentale vaardigheden op je paard en met een correcte houding en zit.

Clinic op locatie:  

Het is ook mogelijk om een ECO-Coach training op locatie te komen geven. (Tijdens een clinic waarbij publiek aanwezig is zullen we deze ook actief bij de clinic betrekken).

Aansluitend aan de training is het mogelijk lessen te paard te doen. Je kunt hetgene dat je geleerd hebt dan direct toe passen op je paard. Je ervaart wat het effect is en wat dit betekent voor de harmonie tussen jou en je paard.

Waar en wanneer kan ik het ECO Coachen ervaren?

Opleidingsplaats:
Abe lenstra boulevard 23Q 8448JA Heerenveen

Tijden:
iedere woensdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur
* alleen op afspraak

Klik hier voor meer informatie of bel vrijblijvend 06-23105466

 

10

.