Thessa vd Land

Mijn naam is Thessa van der Land en binnenkort woon ik samen met mijn vriend in Westergeest. Als fanatieke 22-jarige amazone vind ik het erg gaaf om samen met Kind of Magic mee te mogen doen aan dit mooie project. Naast mijn grote passie voor dressuur ben ik vorig jaar afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier heb ik de Engelstalige bedrijfskundige studie International Business gevolgd. Momenteel ben ik fulltime aan het werk bij Geomaat en geef ik zo nu en dan nog lessen.

Sinds september vorig jaar ben ik eigenaar geworden van de nu 4 jarige merrie Kind of Magic (George Clooney x Samarant). Samen met deze knappe, lieve en leergierige merrie ben ik geselecteerd voor MGNGP. Momenteel starten we in de klasse L, maar onze focus ligt op het realiseren van een goede basis voor de toekomst. Tijdens onze 2e wedstrijd zijn we al reservekampioen van Friesland geworden!

Voorheen heb ik de paarden Fado (v. Wynton), Maaike fon it Noarderein (v. Jasper), Esterolla DP (v. Johnson) en pony’s Reedborder Amazing (v. Bodo) en Shanna (v. Bjirmens Wietse) opgeleid en uitgebracht tot en met de klasse Z1/Z2.
Mijn passie ligt bij het opleiden van jonge paarden en mijn persoonlijke doel is om in de toekomst succesvol subtop te starten.