Esmee Hoogeveen (Junior)

Mijn naam is Esmee Hoogeveen, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Harlingen. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn studie HBO Accountancy aan de NHL in Leeuwarden. Naast mijn studie werk ik bij Albert Heijn Harlingen waar ik teamleider verkoopafhandeling ben. Natuurlijk ben ik daarnaast iedere dag te vinden bij mijn paard Hedwich.

Hedwich fan de Greidpleats is een 8 jarige merrie van Wobke 403 x Olof 315. 4 jaar geleden hebben mijn ouders Hedwich gekocht. Na ons vorige paard, een wat oudere Friese merrie, was het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Hedwich was beleerd toen we haar kochten, maar verder heb ik haar zelf opgeleid tot de klasse M2. Op dit moment breng ik haar nog uit in de klasse M1, maar we hopen zo snel mogelijk de overstap naar de klasse M2 te maken.

Hedwich heeft een super instelling en is altijd erg werkwillig. Samen hebben we al op vele gave locaties mogen rijden. De hoogtepunten zijn dan ook de Hippiade in 2016 en een demonstratie tijdens de hengstenkeuring in het FEC. Ik hoop met MGPNGP nog vele hoogtepunten hieraan toe te voegen en Hedwich zo hoog mogelijk in de dressuur op te leiden.