QHP

QHP BV bestaat sinds 2005 en ontwerpt en ontwikkelt een uitgebreid assortiment producten voor ruiter en paard. Het assortiment van QHP blinkt uit in de prijs-prestatieverhouding. De producten worden door eigen medewerkers in de praktijk getest en na de testfase geproduceerd in het verre oosten. De partnerfabrieken worden regelmatig bezocht.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Drachten en de klanten (ruitersportzaken) bevinden zich in heel Europa. Het assortiment is voortdurend in ontwikkeling en wordt gestaag uitgebreid.

Bedrijfsfilm QHP

Duurzaamheid
QHP heeft als internationale onderneming te maken met duurzaamheids vraagstukken. Vooral aan de leverancierszijde waarbij andere omstandigheden, andere wetgevingen en vooral een andere attitude ten opzichte van arbeidsomstandigheden en milieu een rol spelen. In de contacten met alle productiepartners maakt een dialoog over deze vraagstukken vast deel uit van de onderhandelingen. Hoewel we een lange weg te gaan hebben hopen we op deze manier een bescheiden bijdrage te kunnen leveren.

www.qhp.nl