Joyce Haaijer

Ik ben Joyce Haaijer-Van der Meulen en woon in Langezwaag met mijn man Jaap en kinderen Rixt en Jochum. Ik heb mijn paarden Tialda H. en ‘De Mersken Hailey’ bij mij thuis staan, waar ik de beschikking heb over een mooie rijbaan (20×60) waar ik lessen geef en mijn eigen paarden train.

In het dagelijks leven geef ik veel lessen op verschillende locaties en train ik paarden.
Met mijn Friese Ster Sport Elite merrie Tialda H. (JasperxFetzexNaen) heb ik 2 jaar mogen deelnemen in het eerste project van MeiGranPrixneiGrandPrix. In deze periode ben ik begonnen in de klasse ZZzwaar en aan het einde van het project inmiddels startgerechtigd in de klasse Grand Prix. Wat heb ik veel geleerd in deze periode!

Ik ben heel dankbaar dat ik ook mag deelnemen aan het huidige project met mijn jonge KWPN merrie ‘De Mersken Hailey’.
Hailey heeft als vader United en haar moeder Zarida is een Jazz dochter, ze is geboren op 4 juni 2012. Momenteel komen we uit in de klasse Z1 dressuur. Hailey is een fijne merrie om mee te werken en doet altijd haar best. Ik hoop in de komende 4 jaar haar op te kunnen leiden tot een fijn dressuurpaard die plezier heeft in het hogere werk. Mijn persoonlijke doel is om de kennis die ik opdoe de komende periode weer te kunnen delen met veel leerlingen die ook hun paarden beter kunnen opleiden en hierdoor nog meer plezier aan de paardensport beleven.