Florian Horsefood

Voeren doe je met een plan.

Is jouw paard een echte topsporter die wat scherper mag zijn en moet uitblinken in conditie in kracht? Of neem jij je paard graag mee naar buiten maar is hij daar net te stressvol voor? Voeding speelt in alle situaties een belangrijke rol en voor elk paard is er een uniek en persoonlijk plan. Ben jij op zoek naar de beste balans tussen voeding in prestatie? Dan zit je goed bij Florian! Onze specialisten staan elke dag voor je klaar.

Elk paard en elke situatie is verschillend en voeren is echt maatwerk. De basis ligt bij goed en voldoende ruwvoer. Hier haalt het paard het grootste gedeelte van zijn energie uit. Uit onderzoek blijkt dat het aanbieden van verschillende vezels een positief effect hebben op de darmflora. Én een optimale darmflora zorgt voor een goede gezondheid en sterke weerstand.

Vanuit deze wetenschap heeft Florian gemixte ruwvoeders ontwikkeld. In onze mixen worden verschillende vezelstructuren en ruwe celstoffen gecombineerd. Afhankelijk van de prestaties die jij van jouw paard verwacht kan je het ruwvoer aanvullen met onze innovatieve krachtvoeders en balancers. 

Website: Florian Horsefood – Powered by Nature – Paarden gezond laten eten