Amber Hoogeveen (Junior)

Mijn naam is Amber Hoogeveen, ik ben 21 jaar oud en woon in Harlingen. Na het afstuderen aan mijn HBO opleiding ben ik sinds juli 2021 werkzaam bij FrieslandCampina in Leeuwarden als infrarood analist. Naast mijn full-time baan train ik nog 3 paarden waarvan momenteel twee op wedstrijd uitgebracht worden. Één daarvan is MGPNGP Nina fan Up to Date.
Super blij en dankbaar dat ik met mijn friese merrie Nina deelnemer ben voor Mei grand prix nei grand prix 2.0 junioren. Nina is een 9-jarige Kroon-Sport AA merrie van Anders 451 x Beart 411. Nadat ik haar een jaar getraind heb voor de fokkers, hebben mijn ouders haar gekocht toen ze 5 jaar oud was. Ik heb Nina zelf opgeleid vanaf haar 4e jaar en momenteel breng ik haar uit in de klasse Z2.

Samen hebben Nina en ik al meerdere mooie wedstrijden gereden en prijzen behaald. In 2017 zijn we in het L1 Reservekampioen geworden op het NK van de KFPS indoorcompetitie. Naast verschillende kampioenschappen is het rijden van het Europees kampioenschap jonge Friese dressuurpaarden in 2017 & 2018 toch wel één van de hoogtepunten geweest!
Mijn doel is om Nina te kunnen opleiden tot de Subtop met behulp van Mei grand prix Nei grand prix!