Anneke de Boer

Mijn naam is Anneke de Boer, 24 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Sumar. Samen met mijn vijftienjarige ruin de Mersken Be United (United x Norway) ben ik geselecteerd om deel te mogen nemen aan dit mooie project.

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Momenteel ben ik werkzaam bij Carins, het gebiedsteam in Smallingerland, als jeugdconsulent. Naast dat ik veel voldoening haal uit het werken met kwetsbare jongeren, haal ik ook veel energie uit het werken met paarden. Sinds februari 2021 ben ik begonnen aan de opleiding van Bastiaan de Recht en Amber Koppen, de NCSAH. In mei 2022 hoop ook ik mijn instructeursdiploma te mogen ontvangen. 

Sinds vier jaar ben ik trotse eigenaar van de Mersken Be United. Inmiddels zijn we ZZL geklasseerd. Na een vervelende blessure zijn we nu de trainingen voorzichtig weer aan het opbouwen. De afgelopen jaren heb ik al veel mogen leren van Yvonne Snieder en sinds september vorig jaar mag ik ook veel gaan leren van de Senioren uit dit mooie project. Aan dit mooie rijtje mag ik nu ook de praktijk en theorie lessen vanuit de NCSAH toevoegen, met het uiteindelijke doel om succesvol subtop te starten.