Byonne van der Land

Ik ben Byonne van der Land, 15 jaar en zit in het derde jaar van de Mavo. Ik rijd al heel mijn leven paard en vind dit onwijs leuk om te doen! Later hoop ik hier mijn werk ook van te gaan maken en een eigen stal te gaan runnen.

Ik zit nu voor het 4de jaar in Mei Grand Prix Nei Grand prix, 3 jaar lang heb ik meegedaan met mijn pony ‘De Mersken’ Espresso die nog groen en jong was toen we een combinatie werden, alle klassen zijn we doorgereden en ons doel is bereikt Z2 dressuur.  Mei Grand Prix Nei Grand Prix heeft daar zeker weten een heel groot deel bij geholpen en daar ben ik nog steeds ontzettend dankbaar voor.

Nu rijd ik sinds dit seizoen met mijn Jonge 4 jarige Welsh pony de Mersken Sarena van Vigaro X De Goede Ree Now Or Never bij het project! We zijn nu L1 dressuur. We moeten nog erg veel kilometers gaan maken maar we hebben de stijgende lijn te pakken. Ons streefdoel word dan ook Z2 dressuur. Ik ben onwijs blij om te mogen doorstromen met deze pony in het project van Mei Grand Prix Nei Grand Prix. Ik heb er ontzettend veel zin in en we gaan weer voor een leuke leerzame tijd!