Iris Sijtsma

Mijn naam is  Iris Sijtsma,  ik ben 22 jaar.

Samen met mijn 9 jarige ruin Eye Catcher SF (Gribaldi x Krack C) nemen wij deel aan het MGPNGP project.

Tijdens mijn opleiding Paard en Sport  , heb ik bij gerenommeerde dressuurstallen in Nederland de basis van het vak mogen leren. Vorig jaar heb ik mijn instructeurs diploma Wedstrijdsport Dressuur behaald. Naast de paarden, werk ik parttime bij Thuiszorg Het Friese Land.

Met het MGPNGP project wil ik mijn kennis verdiepen en  hoop ik samen met Eye Catcher van Inter 1 naar Grand Prix te komen.

Naast Eye Catcher, heb ik twee andere paarden waar ik intensief mee train. Sijtsmafarms Black Power (12 jaar, ruin, Haarlem X Pele ,Inter 2) en Sijtsmafarms Total Touch (5 jaar,hengst, Totilas X Hot Line, M dressuur).

Dit jaar hebben we de 3 jarige hengst Kappuchino ( Dark Pleasure X Rhodium) op onze stal mogen verwelkomen. Met het oog op de toekomst is hij het nieuwe talent.

Naast mijn eigen paarden, geef ik zelf ook les. Ik vind het fijn om mijn kennis en kunde te delen en  om anderen te laten groeien in de dressuursport. Ik geeft zowel op locatie als bij mij thuis les.

Mijn doel met dit MGPNGP project is, om mijn niveau te verhogen , kennis te delen en om inspirerende mensen te ontmoeten.

Mijn motto: Team Work makes the dream work.