Joyce Haaijer

Ik ben Joyce Haaijer –van der Meulen en woon met mijn man Jaap en kinderen Rixt en Jochum in Langezwaag.

Op dit moment heb ik 3 paarden bij mij thuis staan en in eigendom:

De Mersken Hailey  (United x Jazz) Ze is 9 jaar en loopt nu in de Lichte Tour dressuur (Prix Saint George en Intermediair 1) Afgelopen periode heeft ze, mede dankzij de fijne lessen van Rien van der Schaft, veel progressie gemaakt en we zijn rustig in de aanloop naar de Zware Tour met als doel in de loop van 2022 de Grand Prix.

Yalisa is een fijne Friese merrie van 6 jaar (Hessel x Sytse) zij is een paar maanden bij mij nu en loopt momenteel M dressuur.

It’s No Joke (Ferdinand x Solitaire) is de jongste telg bij ons op stal. No Joke is een 3 jarige voorlopig keurmerrie en ze is drachtig van Furst Jazz. We hopen in maart 2022 haar veulen hier te mogen verwelkomen. Momenteel ben ik bezig om haar ‘zadelmak’ te maken.  In de zomer van 2022 hoop ik haar dan verder te kunnen gaan opleiden.

Met Tialda H. heb ik aan het vorige project van MeiGrandPrixNeiGrandPrix mogen deelnemen en ben met haar Grand Prix dressuur geworden. Tialda staat nu in Amerika en haar nieuwe eigenaresse leert heel veel van haar en is heel blij met haar. Ik heb nog veel contact met haar eigenaresse en ben voornemens om  hun  te gaan bezoeken (zodra de omstandigheden voor het reizen dit weer  toestaan)

In het dagelijks leven geef ik veel lessen op verschillende locaties en thuis, daarnaast train ik paarden voor onder meer IBOP en voor diverse doelen zoals verkoop of sportprestaties.

Ik ben heel dankbaar en blij dat ik weer mag deelnemen aan het huidige project MeiGrandPrixNeiGrandPrix 2.0 en de kennis die ik opdoe gedurende het project en tijdens de lessen van Rien van der Schaft hoop ik weer door te kunnen geven aan mijn leerlingen  zodat meer mensen leren om fijn en met plezier voor mens en dier hun paarden op te leiden en uiteraard hoop ik zelf nog veel paarden op te mogen leiden naar de hogere klassen van de dressuur.