Kenna Bakker

Ik ben Kenna Bakker, 27 jaar oud en woon in Joure. Afgestudeerd HBO Diermanagement, richting Animal Welfare Quality Management.
Maar ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, fulltime bezig in de paarden. Dit bestaat uit het trainen en opleiden van (jonge) paarden en instructie geven, zowel indivueel als in groepsverband (ORUN 4 gedaan). Mijn droom is een eigen plekje en dus een eigen dressuurstal zodat ik mijn werk thuis kan uitvoeren.

Heel blij ben ik dat wij, mijn merrie Ginfonia KB en ik, zijn geselecteerd voor het project MGPNGP 2.0!
Ginfonia KB is een 7 jarige Elite merrie van Oscar x Welt hit II. Ze heeft al meerdere kampioenstitels op haar naam staan. Fries Kampioen Outdoor M1 2016, Reserve kampioen Outdoor Z2 2017, Fries Kampioen Indoor Z2 2018 en Fries Kampioen in de ZZ licht 2018. Afgelopen maart zijn we 4e van Nederland geworden in de klasse Z2! Ook heeft ze de voorselectie van de PAVO cup en Subli cup gewonnen en schopten we het tot en met de halve finale!
Op dit moment loopt Ginfonia KB ZZ licht en gaan we na de NK de overstap maken naar de ZZ Zwaar.

Met mijn vorige paard Binck (Santano x Lester) heb ik op nationaal niveau gereden. Binck heb ik zelf opgeleid tot en met Intermediair I (Lichte tour) en heeft ook meerdere kampioenschappen op zijn naam staan. Daarna heb ik hem verkocht naar Amerika.
Met Ginfonia KB hoop ik in de toekomst de stap naar de Grand Prix te kunnen maken met behulp van het project MGPNGP 2.0