Esmee Hoogeveen

Mijn naam is Esmee Hoogeveen, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Harlingen. Naast mijn grote passie voor paarden studeer ik een Master Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast deze studie werk ik bij Albert Heijn Harlingen waar ik teamleider verkoopafhandeling ben.

Samen met Hedwich fan de Greidpleats ben ik geselecteerd voor Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0. Hedwich is een 11-jarige Ster Sport merrie van Wobke 403 x Olof 315. Mijn ouders hebben Hedwich op 4-jarige leeftijd gekocht en ik heb haar zelf opgeleid tot de klasse Z1. Op dit moment zijn we Z1+7 geklasseerd en hopen we met de MGPNGP-begeleiding van Bo Oudhof de overstap te kunnen maken naar de Z2.

Hedwich is een werkwillige merrie met een super instelling. Samen hebben we al op vele gave locaties mogen rijden. De hoogtepunten zijn dan ook de Hippiade in 2016 en een demonstratie tijdens de hengstenkeuring in het FEC. We hopen door middel van MGPNGP nog vele hoogtepunten hieraan toe te voegen en Hedwich zo hoog mogelijk in de dressuur op te leiden.